Bestemming Onbekend

We gaan je verrassen! Of je nou een dagje uit wilt, een weekendje weg gaat of een complete vakantie boekt, wij zorgen voor een onvergetelijke trip.

 

Wij zien het als een plezierige uitdaging om aan de hand van het door jou ingevulde kennismakingsformulier op zoek te gaan naar geschikte bestemmingen en spannende of juist ontspannende activiteiten. Zijn we tevreden, dan doen we je een voorstel waarbij we ook de kosten van de totale trip vermelden. Ga je akkoord, dan boeken we de trip en sturen we je de eventuele nodige informatie waarbij we géén tipje van de sluier oplichten. Kort voor vertrek ontvang je de eerste route-envelop, die een stukje van de te volgen koers bevat. Waar je uiteindelijk heengaat weet je pas als je er bent!

 

Wil je gedurende de trip nog meer verrassingen inbouwen? Dat kan. In dat geval plannen wij één of meerdere activiteiten in. Wat? Dat blijft nog even een verrassing!!

 

Temidden van alle verrassingen hebben wij een aantal zekerheden ingebouwd.

Waar je ook heengaat en wat je ook gaat doen, de door ons geselecteerde activiteiten en bestemmingen hebben wij vooraf bezocht, gekeurd en geschikt bevonden. Wij hebben kwaliteit hoog in het vaandel, dus hoe gek je reis ook verloopt, je komt te allen tijde terecht op een prima accommodatie. Om die reden hebben wij ons reisgebied vooralsnog beperkt tot Europa.

 

Wij beseffen dat het moeilijk is om de juiste voorbereidingen te treffen als je niet weet waar je heengaat of wat je gaat doen. Daarom sluiten wij een reisverzekering voor je af passend bij je bestemming, het reisgezelschap en de geplande activiteiten. Deze verzekering is in de prijs inbegrepen. Wil je dat wij voor jou ook een annuleringsverzekering afsluiten, dan kun je dat op het kennismakingsformulier aangeven. Omdat wij gedurende je reis precies weten waar je bent is het handig om onze contactgegevens aan de thuisblijvers door te geven, zodat je in geval van calamiteiten snel op te sporen bent. Op het kennismakingsformulier kun je de gegevens van een thuisblijvende contactpersoon kwijt, zodat ook wij weten wie we moeten benaderen.

 

Zijn wij duur? Nee, niet veel duurder dan als je een gelijksoortige trip zelf zou regelen. Alle trips van Bestemming Onbekend zijn maatwerk, samengesteld aan de hand van de door jou opgegeven wensen en dus niet te vergelijken met last minute trips naar all-in resorts of pakketreizen.

Verras uzelf met de verrassingsreizen van Bestemming Onbekend!