nieuws-Laatste nieuws-Archief

 

ONTCRISISSEN!

Bent u het ook zo zat, die negativiteit. Schuldencrisis, dekkingsgraden, hangjongeren, reorganisaties, hypotheekrente aftrek. Als je niet al depressief bent door de kwakkelwinter en de aanstaande voorjaarsmoeheid, dan word je dat wel door het nieuws!

Het is dan ook de hoogste tijd om alles van je af te gooien. Weg met alle economische malaise, politiek gekibbel, herfststormen en voetbal loze zondagen (hoewel...). Nee, het is de hoogste tijd de batterijen weer eens lekker op te laden en helemaal los te komen van de dagelijkse sleur. Verwen uzelf, uw partner, uw gezin of uw vrienden op een verrassingsreis en beleef de trip van je dromen. Laat alle zorgen achter en neem de tijd om weer eens lekker te genieten en weer leuke dingen te beleven met diegene die je na staan.

Wacht niet tot de zomer, want dan sta je inmiddels zover in het rood, dat de accu te veel tijd nodig heeft om weer op te laden. Want wie kent het niet, de eerste dagen tot soms wel een week van je vakantie ziek zijn, vanwege het ontstressen! Dat laat je toch niet weer gebeuren.

Nee, we gaan met z'n allen de accu oplaadweken in en boeken nog vandaag een oplaad verrassingsweek in de meivakantie! Indien wij uw boeking uiterlijk 31 januari 2012 binnen hebben, en u hebt vermeldt daarbij "accu opladen" dan krijgt u van ons een korting van € 100,00 op de totale prijs (let wel: korting geldt alleen bij een boeking van tenminste 1 week)!

Ga gauw naar de site van Bestemming Onbekend en begin vandaag nog met opladen!

Verras uzelf met de verrassingsreizen van Bestemming Onbekend!