nieuws-Laatste nieuws-Archief

 

Wij als verrassingsreis specialist weten als geen ander hoe moeilijk het voor mensen is om op pad te gaan zonder te weten waar de reis gaat eindigen en wat voor verrassingen er voor je liggen te wachten! Dit terwijl vakantie juist enorm leuk is en de verrassingen ook alleen maar leuk en spannend zijn.

 

We begrijpen als geen ander dat het dan wel heel moeilijk is om het risico te lopen, verrast te worden door financiële tegenvallers. Tegenvallers die in de huidige economische situatie reëler zijn dan ooit tevoren.

 

Gezien het vorengaande ondersteunen wij dan ook HVR Advies met hun doelstellingen, om mensen zoveel mogelijk kennis te laten maken met de eigen financiële positie door het maken van risico analyses en het afdekken van niet aanvaardbare inkomensrisico's. Daar waar je niet verrast wilt worden, moet je er alles aan doen om dat te voorkomen. En de verrassingen moet je laten daar waar ze wenselijk zijn, zoals op je vakantie of weekendje weg!

Daarom hebben we nu tijdens de actieperiode die duurt tot 31 december 2012 het volgende aanbod. Neem kennis van de diensten van HVR Advies, wordt klant en ontvang van Bestemming Onbekend een reischeque van € 50,00 cadeau!

Bezoek nu al vast de site van HVR Advies - www.hvr-advies.nl

 

Verras uzelf met de verrassingsreizen van Bestemming Onbekend!