nieuws-Laatste nieuws-Archief

Bij de EO is momenteel een reality-serie te zien onder de naam ‘Bestemming Onbekend'.

In deze serie wordt jongeren op de luchthaven gevraagd hun vliegticket te verruilen voor één met onbekende bestemming. Wat de jongeren niet weten is dat deze reis niet naar een plezier-vakantiebestemming leidt -iets wat bij ons reisbureau expliciet WEL gebeurt- maar dat deze jongeren een week gaan meedraaien bij een ontwikkelingsproject in Afrika, Zuid-Amerika of Brazilië. Doel hiervan is om jongeren die doorgaans nooit voor ontwikkelingswerk zouden kiezen toch een levensveranderende ervaring te bieden.

Helaas wordt de naam van dit tv-programma dat sinds juni op tv is, vaak verward met ons reisbureau dat al sinds 2007 naar de naam Bestemming Onbekend luistert.Bij ons boekt u -in tegenstelling tot wat bij het tv-programma het geval is- een verrassingsreis waarbij het beleven van een verrassende, leuke en ontspannende vakantie het uitgangspunt is. U bepaalt namelijk zelf de randvoorwaarden en wij gaan u hierbinnen verrassen! Mocht u bij Bestemming Onbekend uw vakantie boeken, dan gaat u dus ook echt op vakantie!

Mocht u naar aanleiding hiervan toch nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Wij staan u graag te woord!

(P.S. Mocht u het programma willen zien, dan kan dat via eo.nl/bestemming onbekend.nl. De laatste uitzendingen staan gepland op Ned 3 op di 10 aug en di 24 aug a.s. om 20.30 uur.)

Verras uzelf met de verrassingsreizen van Bestemming Onbekend!