nieuws-Laatste nieuws-Archief

   

 


http://www.genemuidenactueel.nl/pivot/entry.php?id=2767

 

Bestemming Onbekend op 28 juni op zoek naar jou in het centrum van Zwolle

De tent op de auto of de caravan aangekoppeld? Dan is het tijd om de eerste route-envelop te openen, die je enkele uren voor vertrek hebt ontvangen. Je bent al gewend aan de instructies (waarbij géén tipje van de sluier werd opgelicht), want hoe wist je anders wat er allemaal ingepakt moest worden?

Allemaal instappen en volg de aangegeven koers. Je komt bij een punt waar je de volgende envelop ontvangt, zodat je weer een stukje van de route kunt afleggen. Zo gaat het verder totdat jouw vakantiebestemming bereikt is. Of, als je gekozen hebt voor een rondreis, totdat je na een tal van verrassende bestemmingen weer netjes terug naar huis bent geloodst.

Je gaat op reis, maar je weet niet waarheen! Dat is Bestemming Onbekend.

Op 28 juni 2008 is ons promoteam te vinden in het centrum van Zwolle. Tijdens ons bezoek gaan wij op zoek naar kandidaten voor het Bestemming Onbekend ambassadeur-schap 2008.

Om in aanmerking te komen voor deelname aan het ambassadeurschap moet de kandidaat een brief sturen naar info@bestemming-onbekend.nl waarin men ons zal moeten overtuigen dat men de persoon is die wij zoeken.

Begin oktober 2008 worden de toekomstige ambassadeurs uit de binnengekomen inzendingen geselecteerd. Deze groep wordt gevraagd een bepaald weekend vrij te houden. Wat er verder zal gaan gebeuren blijft nog een verrassing! De kandidaten worden per provincie uitgekozen en we hopen dat de regionale pers ¨hun¨ kandidaat dan ook zoveel mogelijk helpt om hun provincie kandidaat te helpen winnen!

Na dit fantastische weekend krijgt men 3 maanden de tijd om de ervaringen zoveel mogelijk wereldkundig te maken. Men kan bijvoorbeeld de regionale tv en radio inschakelen, de lokale schrijvende pers berichten of wat dan ook.

Diegene die na afloop aantoonbaar het meeste resultaat heeft bereikt is dé Bestemming Onbekend ambassadeur 2008 en verdient daarmee een vakantie voor 2 personen in 2009!

Zelf een verrassingsreis beleven? Bezoek onze site en surf naar www.bestemming-onbekend.nl.

© Genemuiden @ctueel - alle rechten voorbehouden

  Gepubliceerd op: 24 06 08 | Willem Timmerman

 

 

 


 

http://reizen.brabantsdagblad.nl/jcp/site/reizen_tips_trips.html#tips_vraag10

 

 

 

Spannend: bestemming onbekend - Top
Op weg maar niet weten wat de eindbestemming is? Het thema is niet nieuw, 'Bestemming Onbekend' biedt het nu ook aan voor de auto - met tent of caravan. Aan de hand van enveloppen die je op aangegeven locaties open moet maken, bereikt de deelnemer stap-voor-stap het einddoel. Volgens de initiatiefnemers Wytske Hoos en Henk van Rooijen behoort nu de lange saaie weg naar een vakantiebestemming tot het verleden en maakt plaats voor een gevoel van spanning en avontuur.
Meer info: www.bestemming-onbekend.nl

 

 


http://www.kees-tm.nl/krant/

 

 

 


http://www.brabantsdagblad.nl/regios/brabant/2492764/Snuffeltocht-voor-kampeerders.ece

Snuffeltocht voor kampeerders

door Rien van der Steen. zaterdag 19 januari 2008 | 03:13 | Laatst bijgewerkt op: zaterdag 19 januari 2008 | 03:16

Tekstgrootte

19 jan 2008, 03:13 - ROSMALEN - Het is even doorbijten, maar de volhouder kan dit weekeinde in Autotron zijn licht opsteken over bijna 9.000 campings in Europa.

Nieuwsgierig slenterden de kampeerders gisteren al langs elkaar heen. Honderden zijn het er, maar organisator Paul Nipius weet zeker dat het er zondag-

avond aan het slot van de beurs Kamperen & Recreëren tussen de tien- en vijftienduizend geweest zullen zijn. "Vrijdag komen de vijftigplussers, zaterdag en zondag is het een allegaartje," aldus Nipius.

Er is een 'tentendokter', maar ook een Eindhovense uitvinder met een apparaatje dat voorkomt, dat de hele camping zonder licht zit zodra u besluit het fonduestel aan te sluiten. Splinternieuwe campers, caravans en vouwwagens staan temidden van de kraampjes waar campinghouders de ontdek-je-plekjes tot in Tsjechië toe inhoud proberen te geven.

Antoine en Donne Graat uit Zevenaar hebben een soort EuroCamp voor de VS opgezet met hun America's Tent Lodges. In het zuid-westen van de VS kun je voor 85 dollar rekenen op een overnachting in een tent in vijf verschillende staten. En reizen doe je gewoon op eigen houtje. Graat zegt in een goede vijver te vissen, want al meer dan 200 mensen hielp hij het afgelopen jaar in een Amerikaanse tent. Hetgeen daar nog knap uitzonderlijk is.

Het Brabants Bureau voor Toerisme is er dit keer ook. "Een uitprobeersel," zegt Esther van den Elzen. "Op de nationale beurs in Utrecht konden wij niet veel doen. Hier misschien wel."

Een deftige mevrouw probeert klanten te trekken voor een Franse camping bij een kasteel-hotel. En Henk van Rooijen uit Zoetermeer zegt succes te boeken met zijn bureau Bestemming Onbekend, dat reizigers op pad stuurt zonder dat ze weten waar ze precies uitkomen. Dat is niet besteed aan Wil en Ria Roelofs uit Dieren. Het paar heeft juist een nieuwe vouwwagen aangeschaft. Hij is net met pensioen. "Een camper? Nee, veel te kostbaar. Caravan? Te oubollig voor ons."

- www.brabantsdagblad.nl/BDTV

 

 


 

 

vrijdag 09 november 2007

Waar gaat de reis heen? Geen idee...

Door WILLEM VAN DER KOOIJ

Per abuis is onze website www.bestemming-onbekend.nl geplaatst onder het artikel over Swingbo. Bestemming Onbekend organiseert verrassingsreizen en daarmee houdt iedere vergelijking met Swingbo op. De negatieve ervaring met Swingbo is niet van toepassing op een verrassingstrip van Bestemming Onbekend. Wij houden de Haagsche Courant aansprakelijk voor schade voortvloeiende uit deze vermelding.

[ Citeer ]

Bestemming Onbekend V.O.F. - Noordwijk - 10/11/07 - 12:24:00 1812911

 

 

 


KAMPEERVAKANTIE MET BESTEMMING ONBEKEND

 

Je koppelt de caravan aan, maar je weet nog niet waar je heen gaat. Dat zie je pas als je de eerste route-envelop opent die je zojuist hebt ontvangen. Eerder al ontving je een lijst met zaken die je in elk geval mee moest inpakken. Instappen en rijden maar. Op een punt in de route ontvang je weer een envelop. Dat gaat verder tot de uiteindelijke vakantiebestemming wordt bereikt. Of de rondrit is voltooid. Op reis, maar Bestemming Onbekend. Een nieuw en origineel concept!

 

Wytske Hoos en Henk van Rooijen hebben het idee ontwikkeld. "Het is een manier om het kamperen avontuurlijker te maken", aldus de fervente kampeerders. Door op deze speelse manier te reizen - met de zekerheid van een goede kampeerplaats - behoort volgens de initiatiefnemers de lange en saaie reis naar de vakantiebestemming tot het verleden. Spanning en avontuur is nu het recept, aangewakkerd door de berichtjes die al weken voor het vertrek worden ontvangen.

 

Op de Kampeer en Caravan Jaarbeurs 2007 wordt het concept aan het publiek gepresenteerd. Alle geselecteerde activiteiten en bestemmingen zijn door Bestemming Onbekend bezocht en goedgekeurd. Maar dat is dan ook de enige zekerheid die de deelnemer aan Bestemming Onbekend heeft.

Meer informatie is te vinden op http://www.bestemming-onbekend.nl/.

http://www.caravans.net/reizen/bestemming_onbekend.php


Verras uzelf met de verrassingsreizen van Bestemming Onbekend!