nieuws-Laatste nieuws-Archief

Na een verrassingstrip hebben we vaak contact met de vakantieganger die vanuit het enthousiasme nog wel eens zegt: "Hoe doen jullie dat toch?"

Tja, eigenlijk is het antwoord hierop heel simpel. Net zo als jullie het zelf zouden kunnen doen. Zoek en gij zult vinden!

Ieder die even de tijd neemt om flink te neuzen in het aanbod van campings, pensions, hotels, boomhutten, hunnebedden enzovoort en daarna de moeite neemt om de gevonden locaties te bezoeken, te keuren, de juiste contacten te leggen of afspraken te maken, kan zelf ook een leuke trip samenstellen. Nee, verwacht van ons nou geen tovenarij. De beleving van een verrassingsreis zit hem natuurlijk in het niet weten waar je heen gaat of wat je gaat doen en het middels verrassingsenveloppen naar de plaats van bestemming geleid worden. Dat is de verrassing.

Natuurlijk vinden wij het leuk om voor iemand leuke en aparte bestemmingen c.q. activiteiten te boeken, maar dat hoeft helemaal niet hoor! Alles hangt helemaal van de wensen en het budget af. Ook een hele gewone vakantie op een goede camping of een hotel is bij ons heel normaal. Absurd, apart en altijd vreemd zijn niet de sleutelwoorden, maar juist de spanning om jullie te verrassen is onze doelstelling.

Dus als je niet teveel gekkigheid wilt zou je best achteraf eens kunnen denken: "Dat had ik zelf ook kunnen regelen!". Natuurlijk had je dat gekund! Maar dan had je geen verrassingsreis. En dat is en blijft het uitgangspunt. Toch?

Verras uzelf met de verrassingsreizen van Bestemming Onbekend!