nieuws-Laatste nieuws-Archief

Noordwijk 22 november 2007 - In de zaterdagbijlage Reiswereld van zaterdag 10 november jl. is een artikel geplaatst over Surprisereizen van Swingbo.

Door het plaatsen van de website http://www.bestemming-onbekend.nl/ in het kader is onbedoeld de indruk gewekt dat Bestemming Onbekend deel uit maakt van het bedrijf Swingbo. Niets is echter minder waar, Bestemming Onbekend is een op zichzelf staand bedrijf met een heel eigen manier van werken.

Derhalve kunnen de ervaringen van een Surprisereis met Swinbo, zoals in het artikel beschreven, niet worden vergeleken met de beleving van een verrassingstrip van Bestemming Onbekend.

Bestemming Onbekend organiseert verrassingstrips. Dit kunnen dagtrips zijn, weekendjes weg of hele vakanties. Aan de hand van een door de klant ingevuld kennismakingsformulier gaat Bestemming Onbekend aan de slag. Hierbij wordt geen gebruik gemaakt van standaardpakketten, iedere verrassingsreis wordt op maat samengesteld. De bestemming wordt door Bestemming Onbekend niet onthuld, ook niet vlak voor vertrek, zodat de spanning en het avontuur van een verrassingstrip ook onderweg nog in stand blijft.

Voor meer informatie surft u naar http://www.bestemming-onbekend.nl/

 

Let op: onder de namen bestemming onbekend, bestemming-onbekend en bestemmingonbekend proberen bedrijven u te verleiden bij hen een reis te boeken. Deze bedrijven werken absoluut NIET conform ons concept en gebruiken onze naam zonder onze toestemming! Wij zijn allleen te vinden via onze site http://www.bestemming-onbekend.nl!

 

Verras uzelf met de verrassingsreizen van Bestemming Onbekend!