nieuws-Laatste nieuws-Archief

Bijna 1500 mensen hebben een poging gedaan om de juiste afstand van de rondreis te schatten, waarvan 10 mensen er maar 4,5 tot 5 km naast zaten. Eén persoon had slechts een halve kilometer te hoog gegokt en onbetwist is dat de winnaar van deze prijsvraag.

familie Evers

De exacte afstand is 3604,5 km. De heer Evers uit Duiven zat daar met 3605 km wel heel dichtbij en heeft daarmee een Verrassingsweekend gewonnen. Gefeliciteerd!

 

kleurplaat
 

De winnaar van de kleurwedstrijd was heel wat minder gemakkelijk te bepalen. Alle kinderen hebben ongelooflijk goed hun best gedaan en eigenlijk zouden we iedereen wel willen laten winnen. Helaas is dat niet mogelijk en dus hebben we van iedere leeftijdsgroep de mooiste kleurplaat uitgezocht. Uit de op deze manier geselecteerde kleurplaten hebben we één uiteindelijke winnaar geloot en dat is geworden Max van Alff. Hij heeft hiermee een kinderweekend voor het hele gezin gewonnen. Max, van harte gefeliciteerd!

Max

Alle kinderen die niet hebben gewonnen worden door ons uitgenodigd om met hun Pappa, Mamma, Opa of Oma op 18, 19 of 20 januari 2008 naar de Kamperen & Recreëren Belevingsexpo te komen. Deze vindt plaats in het Autotron te Rosmalen, de toegangskaartjes krijgen jullie van ons kado.

 

Banner
Verras uzelf met de verrassingsreizen van Bestemming Onbekend!