mijn ervaring-Laatste toppers-Archief-Mijn ervaring inzenden

Toen Yvonne me vertelde, dat we een lang weekend weg zouden gaan en dat ze zelf ook niet wist waarheen, wist ik dat de kans op iets leuks wel heel groot was. In het verleden had ik dat al meerdere  malen ondervonden: never a dull moment!

Dit keer was alles iets anders, niet Yvonne, maar " Bestemming Onbekend" had de regie in handen en daar hadden we nog geen enkele ervaring mee.

Ik wil niet direct alles verklappen, om anderen ook die verrassingservaring te geven die wij gehad hebben. In elk geval zou ik willen zeggen: Bassie en Adriaan waren amateurs vergeleken bij ons als internationaal speurder.

Alles was geregeld, niets aan het toeval overgelaten en het einddoel was voor ons iets dat we niet direct uit een reisgids zouden vissen. Juist daarom was de trip zo leuk, een geheel nieuwe ervaring! Wat ik nog wil verklappen is, dat we uiteindelijk in een warm nest terecht kwamen, waar Ingrid en Edwin (de lezer kent ze niet, maar dat zou eigenlijk wel een keer in hun leven moeten gebeuren) ons met echte interesse en gezelligheid omringden.

 

We kunnen iedereen aanraden deze uitdaging aan te gaan, je zult zeker niet teleurgesteld worden! Volgend jaar doen we het zelf nog eens dunnetjes over, maar dan langer!

 

Voor " Bestemming Onbekend" nemen we bij deze onze Rick Felderhof hoed af en zeggen: Bedankt en graag tot de volgende keer!

 

Jan en Yvonne

Verras uzelf met de verrassingsreizen van Bestemming Onbekend!