mijn ervaring-Laatste toppers-Archief-Mijn ervaring inzenden

Wat een avontuur! We zijn met een groep van 10 mensen een week lang door  de regio van onze bestemming getrokken en hebben enorm veel gezien van het landschap, de cultuur en zijn vooral veel buiten actief geweest:  hiken, zwemmen, kanovaren, raften, etc.etc. Gelukkig allemaal in een lichte vorm, dus voor Tomas van 11 was het ook allemaal goed te doen ("Tis een makkie, Mam").  Voor Tomas was het leuk dat er nog 2 andere kinderen van zijn leeftijd in de groep zaten, waarmee hij het ook gelijk goed kon vinden. We hebben trouwens maar weinig last gehad van de hoge temperaturen, veelvuldig gingen we zwemmen of snorkelen.

De tweede week van de vakantie zaten we in een gezellig, niet al te groot, familiehotel. In die week hebben we best nog wel wat geluierd, maar zijn er ook veel op uit getrokken met ons eigen autootje.  De omgeving was gewoon te mooi, en zoveel te zien en te doen.

Het hotel lag in de buurt van een leuk knus badplaatsje. Ideaal voor mensen die niet zo van het massa-toerisme en de bijbehorende hoogbouw houden. Wat ook fijn was voor ons, is dat waar we ook kwamen, er zonder meer een vegetarische maaltijd op tafel getoverd kon worden.

Tomas en ik hebben in ieder geval genoten, het ging natuurlijk allemaal veel te snel voorbij, maar de reis was helemaal zoals wij het wilden, en de spanning vooraf (en tijdens de reis) maakte het natuurlijk allemaal extra leuk!!

Verras uzelf met de verrassingsreizen van Bestemming Onbekend!