mijn ervaring-Laatste toppers-Archief-Mijn ervaring inzenden

Via vrienden van ons kwamen wij in aanraking met Bestemming Onbekend. Wij hadden nog geen vakantie geboekt en waren op nog op zoek. Onze vrienden raadde ons Bestemming Onbekend aan en wisten ons uiteindelijk te overtuigen. Wij zelf hadden toch wel wat bedenkingen, want je gaat toch helemaal zonder maar iets te weten geheel vertrouwend op de organisatie op vakantie. Ook nadat we de reissom hadden betaald vroegen we ons af waar we terecht zouden komen.

Dit duurde maar even, want al snel na het terugsturen van het verrassingsvoorstel werden we regelmatig verrast met briefjes van Bestemming Onbekend. Of we nu wilde of niet, werd de spanning langzaam aan behoorlijk opgebouwd.

Uiteindelijk gingen we op reis en werden stapsgewijs naar onze bestemming geloodst, zonder ook maar enig moment te weten waar we heen gingen.

De vakantie zelf was hartstikke leuk. Een goede locatie en leuke activiteiten waren ons deel. Alles was prima in orde, maar het feit, dat je vanaf het terugsturen van het verrassingsvoorstel tot dat je weer thuis bent, continue iets verrassends kan verwachten maakt het geheel echt uniek.

Zonder te overdrijven was dit echt het aanraden waard en wij gaan volgend jaar zeker weer!

Verras uzelf met de verrassingsreizen van Bestemming Onbekend!