mijn ervaring-Laatste toppers-Archief-Mijn ervaring inzenden

Mijn vriendin en ik hebben een korte vakantie geboekt bij Bestemming Onbekend. Zoals de naam al zegt wisten we niet waar we naar toe zouden gaan. We moesten een enquête invullen waardoor de mensen van Bestemming Onbekend een idee hadden naar wat voor vakantie wij op zoek waren.

We waren erg benieuwd waar we terecht zouden komen en hoe dichter we bij het tijdstip van vertrek kwamen, hoe zenuwachtiger en nieuwsgieriger ik werd. Ik had veel lol bij de voorpret. Zelfs de autoreis erheen was leuk, omdat we allerlei dingen aan het bedenken waren waar we terecht zouden kunnen komen. Daardoor ging de tijd erg snel.Toen kwamen we bij het punt waar we weer een nieuwe envelop kregen met het vervolg van de route. Spannend!

Toen we bij de onbekende bestemming aankwamen waren mijn vriendin en ik meteen enthousiast. We zagen een authentieke vakwerkboerderij. De bestemming was een hoeve waarin meerdere appartementen waren ondergebracht.  

De omgeving waar we zaten had een zeer mooie natuur met authentieke huisjes, fiets- en wandelroutes en allerlei zeer leuke activiteiten. De plaatsjes in de buurt waren ook heel leuk en sfeervol met vele terrasjes. Ik zou me hier zeker een aantal weken kunnen vermaken, onze week vloog om!

Verras uzelf met de verrassingsreizen van Bestemming Onbekend!